A webcamezés sötét oldalával folytatódik a Telex Filmklub

2024. május 8. – 15:06

Másolás

Vágólapra másolva

A Telex Filmklub tavaszi kiadásában áprilisban egy magyar dokumentumfilmet vetítettünk, ezt a jó szokást pedig megtartjuk májusra is – a filmklub következő alkalmával az Emma és Eddie: A képen kívül című filmet mutatjuk be. Igen, ez az, ami egy Magyarországon webcam-szexelő házaspárról szól.

Hörcher Gábor (Drifter) rendező hét éven keresztül követte Emma és Eddie Lovettet, ahogy Magyarországon próbálnak megélni a bizniszből, miközben a párkapcsolatuk fokozatosan megy tönkre. Amikor a film elkezdődik, már romokban van, másfél óra leforgása alatt pedig a romokból egyszerűen csak egy marék por lesz.

A film hivatalos leírása:

Emma és Eddie hét éve házasok, négyszer nyerték meg a legsikeresebb webcam pár díját. Fényűző életet élnek, social média sztárok, a hálószobában nincs hozzájuk fogható. De mindez csak addig tart, amíg az online közönség fizet és nézi őket. Mikor élő show-juk véget ér, az álomélet elpárolog… Az amerikai pár, hogy megmentse válságba jutott házasságát Budapestre költözik, hogy webcam stúdiót nyisson.

A film előzetese:

Hörcher korábban mesélt a Telexnek a film elkészültéről, és a mögötte húzódó gondolatokról, de személyesen is ott lesz Becsey Kristóf operatőrrel együtt, hogy a közönség kérdéseire is válaszoljon. A filmet áprilisban néha el lehetett csípni már egy-egy vetítésen, májusban pedig a Max műsorán lehet majd megnézni – ez lesz a neve az HBO Max átfazonírozott felületének.

Az Emma és Eddie: A képen kívül című filmet május 22-én vetítjük a budapesti Toldi Moziban, 19:30-as kezdettel, a Facebook-esemény linkje itt található. Az előadásra jegyeket itt lehet vásárolni.

A következő filmklubos vetítés június 19-én lesz, utána a tervek szerint ősszel folytatjuk a sorozatot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!