Ötvenéves lett Anettka, akinek másfél éve született egy gyereke is

2023. július 3. – 11:07

Ötvenéves lett Anettka, akinek másfél éve született egy gyereke is
Fehér Anettka – Forrás: RTL Klub

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn ünnepli ötvenedik születésnapját Fehér Anettka, amit a visszavonult celeb külföldön tölt, férjével és gyermekével hármasban – írja a Blikk.

Ha a hír hallatán arra gondol, hogy ugyan tudja, ki az az Anettka, de fogalma sincs, ki lehet a férje, pláne a gyermeke, nincs egyedül. A Budapest TV egykori állócsillaga olyannyira eltűnt a nyilvánosság elől, hogy csak most, másfél évvel fia születése után tudta meg az ország, hogy gyermeke lett.

Holott Anettka élete nem volt mindig egy ennyire zárt könyv: a tévés személyiség a 90-es években tűnt fel még a Szív TV műsorvezetőjeként, ahol aktívan részt vett a reklámok gyártásában. Reklámcége bedolgozott a Budapest TV-nek is, így került a 90-es évek végén a csatornához, ahol megszületett a tökéletes médiapiaci képlet:

botrány → nézők → hirdetők → profit.

Erről beszélt Kadarkai Endrének is egy 2011-es interjúban: „Miután rájöttem arra, hogy ezt tényleg nézik, és ennek iszonyatos hírértéke van, akkor igen, tudatosan törekedtem arra, hogy tényleg csináljunk botrányokat. Ha ez ilyen könnyen megy, és a magyar polgár ilyen könnyen pukkad, akkor pukkasszunk!”

Így került aztán képernyőre Fehér Anettka bőrmelltartóban vagy félmeztelenül, hol betelefonálós műsorban, hol űrkapszulában – a lényeg, hogy mindig a reflektorfényben. 2004-ben elindult az európai parlamenti választásokon, és még abban az évben megmérkőzött az – idén ősszel újrainduló – Sztárboxban is VV Pandorával. Volt, hogy otthagyta egy interjú közepén Havas Henriket, volt, hogy médiaiskolát alapított, amiről még az RTL is riportot készített, sőt, még filmet is forgatott a saját főszereplésével.

Egy ponton azonban feladta a médiaszerepléseket, ami férje, Forgács Rezső halálához volt köthető. Vele 2005-ben házasodtak össze, és ugyan várandós lett tőle, de elvetélt. 2008-ban Forgács Rezső is meghalt, a férfi családja pedig perre ment Anettkával az örökségért, aki ezután visszavonult a nyilvánosságtól.

Utolsó nyilvános szereplése is a 2011-es Kadarkai-interjú volt, amiben azt mondta, tudatosan vonult vissza, és egyáltalán nem hiányzik neki a celeblét. 2019-ben jelent meg utoljára nyilvános eseményen, Terry Black temetésén – akkor a Blikk riporterének csak annyit mondott, nagyon megrendítette a búcsúztató.

Fehér Anettka most sem nyilatkozott a Blikknek, a lap riporterei azonban felkeresték a visszavonult celeb családját és barátait. Tőlük tudták meg, hogy Anettka most Budapesten él, édesanyjától pedig azt is, hogy időközben férje és gyereke is lett:

„A lányom jól van és végre boldog. Rezső halála után nehezen állt talpra, de idővel új életet kezdett, távol a nyilvánosságtól. Visszament tanítani, és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment. Néhány évre a férjével a fővárosból Salgótarjánba költöztek, mert betegeskedtem, így nem akartak egyedül hagyni. Hála istennek, meggyógyultam, ezért visszamentek Pestre”

– mondta Fehér Anettka anyja. „Tavaly februárban Anettnek kisfia született, aki hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete, a kisfia tölti ki a napjait. A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért.”

Nemrég a Telexen sorozatot indítottunk a szülésről: pszichológussal és szülésznővel beszéltünk arról, mi zajlik egy nő lelkében születés közben; milyen az apás szülés élménye; és egyáltalán, mire számíthat az, aki 2023 Magyarországán esik teherbe. A témában készült cikkeinket itt olvashatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!