Pénzhiány miatt korlátozza a tevékenységét a Szemlélek

2023. február 3. – 10:44

Másolás

Vágólapra másolva

Forráshiány miatt kénytelenek vagyunk korlátozni tevékenységünket – adta hírül a Szemlélek.hu. A keresztény közéleti és hírportál, amely szerzői között szerepel a Papifrankó Youtube-csatornáról ismert Hodász András és Gundel-Takács Gábor is, úgy fogalmazott: „őrlángra tesszük a Szemlélek működését”.

A lap a Telexnek is partnere, az elmúlt években többek között olyan írásokat közöltünk tőlük, illetve a közreműködésükkel, mint a kereszténység és magánélet kapcsolatáról indított publicisztikasorozat, a nők és a kereszténység viszonya, az abortusz kérdése, az egyházak finanszírozásának ügye, vagy éppen az, hogy kire szavazna Jézus. A lapunkban megjelent összes írásukat itt találja. A portálon emellett rendszeresen készítettek podcastokat, videóinterjúkat, felméréseket.

A Szemlélek csakis adományokból működik – itt lehet őket támogatni –, és most pénz híján nem tudják folytatni az eddigi megszokott intenzitással és színvonalon a munkát. Mint írják: elfogytak a tartalékaik, a lehetőségeik végére értek. Így mostantól „csak annyi cikk jelenik meg a Szemlélek felületén, amennyit a szabadidőnk enged”. Leállítani viszont nem akarják a lapot, mert „bízunk benne, hogy helyzetünk hamarosan rendeződik”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!