Társai vigasztalták a gyászoló Nick Cartert a londoni Backstreet Boys-koncerten

2022. november 7. – 11:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megtartotta a vasárnapi londoni koncertjét a Backstreet Boys, annak ellenére, hogy az egyik tag, Nick Carter öccse, Aaron Carter a hétvégén 34 éves korában, eddig tisztázatlan körülmények között meghalt.

A koncertről készült Youtube-felvételeken látszik, hogy az egyik szám után megjelenik Aaron Carter képe a kivetítőn, Kevin Richardson pedig belekezd egy szövegbe arról, hogy ez a szám különösen fontos nekik, hiszen a családról szól. Beszél arról, hogy ők együtt nőttek fel, együtt éltek meg jót és rosszat, majd egy adott ponton AJ átöleli Nick Cartert, aki zokogni kezd. A többi tag is odamegy hozzá vigasztalni.

Egy másik videón az látszik, hogy a Show Me The Meaning Of Being Lonely (magyarul: Mutasd meg, mit jelent magányosnak lenni) című szám közben Nick egy idő után nem énekli a szöveget, és láthatóan nincsen jó érzelmi állapotban.

Aaron Carter egykori popsztárt kaliforniai otthonában holtan találták szombaton. Cartert a házvezetője találta holtan a fürdőkádban, és ő hívta a hatóságokat. Több részletet egyelőre nem tudni, az eset körülményeit a hatóságok vizsgálják, még semmilyen hivatalos közlemény nem érkezett a halál okáról.

Nick Carter, a Backstreet Boys tagja azt írta egy vasárnapi Instagram-posztban, hogy ugyan az öccsével mindig is bonyolult volt a viszonya (Nick 2019-ben távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben azt állítva, hogy halálosan megfenyegette terhes feleségét és magzatát), a szeretete felé sosem tűnt el. Remélte, hogy az öccse valahogy, valamikor az egészség útjára akar lépni, és megkapja azt a segítséget, amire olyan elkeseredetten szüksége van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!