Nick Carter: Reméltem, hogy az öcsém megkapja a segítséget, amire annyira szüksége volt

2022. november 6. – 18:26

frissítve

Nick Carter: Reméltem, hogy az öcsém megkapja a segítséget, amire annyira szüksége volt
Nick Carter és öccse, Aaron Carter 2016-ban – Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy fotógyűjteménnyel reagált Nick Carter, a Backstreet Boys egyik tagja arra a hírre, hogy a hétvégén 34 éves korában meghalt öccse, a rövid ideig szintén popsztár Aaron Carter.

Carter azt írta a posztban, hogy ugyan az öccsével mindig is bonyolult volt a viszonya (Nick 2019-ben távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben azt állítva, hogy halálosan megfenyegette terhes feleségét és magzatát), a szeretete felé sosem tűnt el. Remélte, hogy az öccse valahogy, valamikor az egészség útjára akar lépni, és megkapja azt a segítséget, amire olyan elkeseredetten szüksége van.

„Néha keressük, hogy mit vagy kit lehet okolni egy ilyen veszteségért, de az igazság az, hogy a függőség és a mentális betegség volt itt az igazi gonosz” – írja.

Carter azt írja, hogy jobban fog neki hiányozni Aaron bárkinél, és hogy most végre megtalálhatja azt a békét, amit itt a Földön nem sikerült neki.

Aaron Cartert kaliforniai otthonában holtan találták szombaton. Cartert a házvezetője találta holtan a fürdőkádban, és ő hívta a hatóságokat. Több részletet egyelőre nem tudni, az eset körülményeit a hatóságok vizsgálják, még semmilyen hivatalos közlemény nem érkezett a halál okáról.

A Backstreet Boys vasárnap este Londonban koncertezik, a korábbi híresztelésekkel ellentétben a koncert nem marad el.

(Variety)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!