Új közös klippel jött ki Eminem és Snoop Dogg

2022. június 24. – 10:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Eminem pénteken tett közzé egy tweetet, amelyben Snoop Doggal közös klipjét mutatja be. A címe: „From The D 2 LBC”. Azt írja, hogy „túl sokáig tartott újra összeállnom @snoopdogg-gal, tudod, hogy csinálnunk kell egy filmet!”

A videóban mindkét rapper feltűnik, erős benne a képregényesztétika, Snoop Doggot és Eminemet időnként a Bored Ape Yacht Club majmai testesítik meg, ami az egyik legismertebb NFT-kollekció, nem kis részben a rengeteg híresség miatt, aki már beszállt. Eminem és Snoop Dogg mellett többek közt Jimmy Fallonnak és Paris Hiltonnak is van majmos NFT-je, ahogy az ebből a januári, rettentően kínos videóból is látszik. A tavaly áprilisban megjelent majmos NFT-ket eleinte 0,08 éterért ($250) lehetett megvenni, kevesebb mint egy év alatt azonban 250 ezer dollárig kúszott fel az áruk. Ha fogalma sincs, mi az az NFT, ebből a cikkünkből mindent megtudhat róla.

A két rapper régóta tartó barátsága 2020-ban megingott kicsit, de azóta minden okénak tűnik, mi utoljára akkor írtunk róluk, amikor a februári Super Bowl félidei show-ján mindketten felléptek Dr. Dre, 50 Cent és mások társaságában egy falunap hangulatú show-n, valamint amikor pár nappal az esemény előtt egy nő szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta meg Snoop Doggot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!