Szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta meg egy nő Snoop Doggot pár nappal a Super Bowl előtt

2022. február 11. – 14:03

Másolás

Vágólapra másolva

Beperelte Snoop Doggot egy nő az Egyesült Államokban, azzal vádolja az amerikai rappert, hogy szexuálisan zaklatta és bántalmazta őt – írja a SkyNews. A bírósági iratok szerint a meg nem nevezett nő azt mondta, hogy a rapper megtámadta őt egy 2013-as koncertje után.

A február 9-én a kaliforniai központi kerületi bíróságra benyújtott vádirat szerint a táncos, modell, színésznő Snoop Dogg-gal (polgári nevén Calvin Broadus) együtt dolgozott. A nő azt mondta, hogy épp a fürdőszobában volt, amikor a rapper belépett, majd orális szexre kényszerítette, és maszturbálni kezdett előtte. „A felperesnek itt az jutott eszébe, hogy ha ellentmond, akkor veszélybe kerül a munkája” – áll a vádiratban. A nő attól félt, hogy ha ellentmond, Snoop Dogg kirúgja, és ő soha többé nem talál munkát a szórakoztatóiparban.

A nő azt is mondta, hogy az este folyamán korábban Snoop egy alkalmazottja is szexuálisan zaklatta. A felek közötti vitás kérdést mediáció útján is próbálták rendezni, sikertelenül. A rapper kifogásolta, hogy a keresetet éppen a Super Bowl előtti napokban nyújtották be.

„Itt az aranyásó-szezon, legyetek óvatosak” – írta a rapper az Instagramján.

Az idei Super Bowl egyébként sok szempontból különleges lesz. Most fordul elő először, hogy egyszerre több előadó lép színpadra: a hiphop legendái veszik birtokba bő húsz percre a pályát, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar adja majd a show-t.

A reklámidő ára is az egekbe szökött erre a nagydöntőre, tavaly még „csak” 5,5 millió (1,7 milliárd forint) dollár volt fél perc ára, ugyanennyi időért idén már 7 millió dollárt (2,16 milliárd forint) kell fizetni, ez azonban nem riasztotta el a multicégeket, amelyek egy része tavaly a pandémia miatt távolmaradt a Super Bowltól, most viszont visszatérnek a jellemzően csak erre a mérkőzésre készülő reklámfilmjeikkel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!