Jó húzás volt az Elk*rtuk március 14-i vetítése

2022. március 17. – 10:53

Másolás

Vágólapra másolva


Bejött a TV2 számára, hogy sokszori variálgatás után végül leadta március 14-én, a nemzeti ünnep előestéjén az Elk*rtuk című, nagy vitákat kiváltó és fikciós elemekben is bővelkedő Gyurcsány-ellenes filmet, írja a Media1.

A Kálomista Gábor nevével fémjelzett film tévés premierje a teljes lakosságban (4+) és a kereskedelmileg kiemelten figyelt 18-49-es korcsoportban is nyerte a sávját a vele azonos időben futó tévéműsorokkal szemben. A máskor esténként szinte mindig piacvezető, de most a hosszú hétvége miatt hétfőn a népszerű sorozatait pihentető és ezáltal gyengébben szereplő RTL Klub által vetített amerikai musical, A Szépség és a Szörnyeteg majd a Pesti Balhé című magyar akcióvígjáték nézettsége még csak meg sem közelítette az Elk*rtuk film nézettségét, gyakorlatilag szétnyílt a nézettségi olló a TV2 javára.

A többszöri műsorváltozás után végül március 14-én, 21 órakor elkezdődő Elk*rtuk 14,0 százalékos közönségarányt (shr%) ért el 18-49-ben, és a teljes lakosságban 15,5 százaléka volt. Ez ténylegesen a 18-49-es korcsoportból 184 ezer, a teljes lakosságból 545 ezer nézőt jelentett.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!