Elmarad az Elk*rtuk vasárnapi TV2-s premierje, de pár héten belül pótolják

2022. január 18. – 09:43

Másolás

Vágólapra másolva

Lekerült a vasárnapi műsorkínálatból az Elk*rtuk című, az őszödi beszéd utáni eseményekről készült ún. politikai krimi – figyelt fel a változásra a SorozatWiki. A filmet január 23-án 21:20-tól adták volna le, de helyette a Valami Amerika 3. része lesz látható. Kerestük a TV2-t, hogy megtudjuk, mi áll a változtatás hátterében, leadják-e később a filmet, vagy sem.

Kedden délelőtt válaszoltak is, azt írták:

„Programing okokból a film televíziós premierjét egy későbbi időpontra tettük át, néhány héten belül látható lesz a TV2 műsorán”

A 800 millió forintból készült, 2006 őszének eseményeit fikciós történetbe ültetve feldolgozó Elk*rtuk filmről itt írtunk részletesebben. A Keith English által rendezett, az őszödi beszéd kiszivárgása utáni utcai zavargásokról készült „politikai krimi” 2021 legnézettebb és egyben legmegosztóbb magyar filmje, ami az IMDb-n a világ legrosszabb filmjei közé is beverekedte magát.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom