Ingyenes a Békemenet–Elk*rtuk-buszjárat

2021. október 21. – 08:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mivel a Fidesz kampánya az állandó, nagyipari gyurcsányozásra épít a 2022-es választások napjáig, így elég jól jött kampányeszközként egy film a 2006-os eseményekről. Csütörtökön mozikba is kerül az Elk*rtuk. A Magyar Narancs összeszedte, hol nézhető meg az IMDb-n jelenleg 3,7-re értékelt film az ingyenes regisztrációt követően:

  • Hajdúnánás,
  • Dunakeszi,
  • Fót,
  • Szarvas,
  • Kiskőrös
  • Szigetszentmiklós

művelődési házai, mozijai állnak rendelkezésre, több helyen a helyi fideszes képviselők invitálják a szórakozni vágyó művészi élményre fogékony közönséget.

Kistarcsán nem egyszerűen ingyenes vetítés lesz, hanem Vécsey László helyi fideszes képviselő szervezésében a Békemenetre különbusszal utazókat fogják még a moziba is elvinni, hogy a filmet megnézzék – írja a Hvg.hu. A képviselő a szerény

BÉKEMENET, AZTÁN MOZI VÉCSEY KÉPVISELŐVEL

címmel hirdeti az eseményt.

Kálomista Gábor producer szerint filmjét politikai okokból megpróbálják elsüllyeszteni, elzárni a nézőktől, és hát ki is lenne a dolog mögött, mint konkrétan a sértett Gyurcsány Ferenc nyomásgyakorlása. A film alkotója szerint olyan is előfordult, hogy csak azért kezdtek bele valahol egy villamos felújításába, hogy megakadályozzák a forgatást.

A filmet október 21-én mutatják be a magyar mozik, a főbb szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Bánovits Vivianne és Trill Zsolt látható, Dobrev Klárát Gubás Gabi játssza. Külföldön Brüsszelben fog debütálni, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. A film előzményeiről itt és itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!