Britney Spears törölte az Instagramját

2021. szeptember 15. – 11:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden Britney Spears Instagram-oldala, ahol a rajongóival rendszeresen kommunikált az őt körülvevő jogi mizériáról, már nem elérhető.

Több amerikai újság is megjegyezte, hogy Spears még a törlés előtt posztolt arról, hogy 13 éve várja a szabadságot.

Az énekesnő 2008 óta az apja gondnoksága alatt van, azaz nem dönthet önállóan a pénzügyeiről, és több jel szerint az életéről sem. A gondnokság részleteiről ebben a cikkben írtunk. Idén szeptemberben maga az édesapja kérvényezte, hogy ez a jogi helyzet szűnjön meg.

Az Instagram-oldala ugyan elérhetetlen, de Spears Twitteren még aktív: ott jelentette be, hogy senki se aggódjon, nemsokára visszatér majd, csak azért jön le egy kis időre a közösségi médiáról, hogy megünnepelje az eljegyzését.

Spears két napja jelentette be, hogy barátjával, Sam Ashgarival eljegyezték egymást. A 39 éves Spears és a 27 éves Ashgari 2016 óta vannak együtt. Az iráni születésű Asghari személyi edzőként és színészként dolgozik.

Az Instagramjának megszüntetése azért egy fontos mozzanat, mert Spears ezt a felületet használta arra, hogy kommunikáljon a gondnoksága körüli jogi ügyekről. Júniusban itt posztolt arról, hogy csak tettette, hogy jól van, és egy abuzív gondnokság irányítása alatt van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!