Christina Aguilera szerint Britney Spears megérdemli a legnagyobb szabadságot, hogy a legboldogabb életét élhesse

2021. június 29. – 09:10

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden egy többrészes üzenetben mondta el a véleményét Christina Aguilera arról, hogy Britney Spears milyen körülmények között él és dolgozik.

Mint ismeretes, Spears az édesapja gondnoksága alatt áll, ami azt jelenti, hogy nem rendelkezik a saját pénze, és mint a héten kiderült, gyakorlatilag a saját élete felett sem. Az énekesnő többször is szerette volna megszüntetni ezt a jogi helyzetet, múlt héten először jelent meg személyesen a bíróságon, ahol egy hosszú beszédben elmondta, hogy pontosan milyen körülmények között kell élnie és dolgoznia: akarata ellenére gyógyszerezik, akarata ellenére kell fogamzásgátló spirált használnia, egyszerűen traumatizálódott, és szeretné végre a saját életét élnie.

Christina Aguilera a kilencvenes évek óta ismeri Britneyt, együtt szerepeltek a Mickey Mouse Club nevű gyerekműsorban, ahol többek között kettejük mellett Justin Timberlake és Ryan Gosling is a karrierjét kezde.

Aguilera most Twitteren arról írt, hogy szerinte elfogadhatatlan, hogy egy nő, vagy általában egy emberi lény annyira nem irányítja a saját sorsát, hogy nem élheti azt az életet, amit szeretne. Szerinte a tény, hogy a hozzá „közel” állók azok, akik elhallgattatják, figyelmen kívül hagyják, az a legkimerítőbb dolog, ami elképzelhető, és a mentális és érzelmi károkat nem szabad könnyedén venni.

Aguilera azt írja, hogy minden nőnek megvan a joga a saját testéhez, a saját nemiszerveihez, a saját teréhez, a saját gyógyulásához, és a saját boldogságához.

Az énekesnő elismeri, hogy nem lát bele a részletekbe, csak a médiából tájékozódik, de Spears bírósági beszédéből arra következtet, hogy az, akit régóta ismer, most együttérzés és tisztelet nélküli életet él azok miatt, akik irányítást gyakorolnak fölötte.

„Egy olyan nő, aki sokak számára elképzelhetetlen körülmények között és nyomás alatt dolgozott, megérdemli a legnagyobb szabadságot, hogy a legboldogabb életét élhesse.”

Christina Aguilera nem az egyetlen, aki mostanában nyilvánosan kiállt Britney Spears mellett, Mariah Carey, Brandy, és egykori párja, Justin Timberlake is a támogatását fejezte ki.

Aguilera első bejegyzése:

(Pitchfork)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!