Bűntudatot érzek – Britney Spears unokatestvére is megszólalt a popsztárról szóló dokumentumfilm után

2021. február 14. – 13:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bűntudatot érez Britney Spears unokatestvére és egyben egykori asszisztense – ezt az ő maga mondta el egy interjúban nem sokkal azután, hogy bemutatták a New York Times Britney-ről szóló dokumentumfilmjét.

A Framing Britney Spears című film túl sok újdonságot nem hozott a téma ismerőinek, de azt bemutatta, hogy mi vezetett az énekesnő összeomlásáig, és azt is, hogy Britney mennyire nem ura saját életének, hiszen régóta az apja gyámsága, hivatalos felügyelete alatt él.

Britney unokatestvére, Alli Sims azóta nem beszélt az énekesnővel, amióta több mint tíz évvel ezelőtt elváltak útjaik. Most az NBC cikke szerint arról beszélt, hogy akkor azért kellett otthagynia a popsztárt, mert annak apja, James „Jamie” Spears életveszélyesen megfenyegette őt.

Jamie Spears 2008-ban szerzett irányítást lánya élete felett, Sims szerint a férfi nem sokkal ezután kényszerítette távozásra őt. De Sims is felelősnek érzi magát azokban a folyamatokban, amelyek ahhoz vezettek, hogy a 2007-es összeomlása után az énekesnőtől lényegében megvonták önrendelkezési jogait.

Sims visszautasította azokat a kritikákat, amelyek azt róják fel nekik, hogy akkoriban sok fotón mosolyogtak, és úgy tűnt, mintha minden rendben lenne velük. Sims azt mondta, attól még, hogy valaki mosolyog, amikor fotózzák, még nem jelenti azt, hogy minden rendben van vele. Sokszor nehezen bírták például az iszonyatos médiafigyelmet, ami körülvette őket, még egy kávét sem tudtak nyugodtan meginni a fotósok és bulvárújságírók figyelme nélkül. Sims azóta elhagyta Hollywoodot, Louisianában él férjével és 9 éves kislányával.

Pár nappal ezelőtt Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot volt barátnőjétől, Britney Spearstől. Timberlake azt mondta „Mélységesen sajnálom azokat az időket, amikor az én cselekedeteim is hozzájárultak a problémához.” A filmből ugyanis kiderült az is, hogy a két tinisztár egykori kapcsolata közel sem volt olyan idilli, mint amilyennek akkoriban sokan gondolták, többek között az is kiderült, hogy az egykori N'Sync-tag hogyan igyekezett előnyt kovácsolni a szakításukból.

„A szakma a hibás, ami a férfiaknak, különösen a fehér férfiaknak kedvez. Így lett kitalálva. Kiváltságos helyzetben lévő férfiként kötelességem felszólalni. A tudatlanságom miatt nem ismertem fel mindazt, ami az életemben történt, de többé nem szeretnék másokat magam alá gyűrve előrébb jutni” – mondta Timberlake.

Britney Spearsről csaknem két évtizeddel az Oops!...I Did It Again sikerei után derült ki, hogy 2008 óta az apja gondnoksága alatt áll, és hiába keres dollármilliókat, ő egyáltalán nem rendelkezhet a vagyona felett, az üzleti döntéseit is a férfi, Jamie Spears hozza meg. Hogy hogyan jutott el Spears addig, hogy az apja gondnoksága alá kerüljön, arról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!