Kérdések helyett fél órát lötyögött Donald Trump a pennsylvaniai gyűlésén

2024. október 15. – 18:36

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint fél órás zenehallgatásba váltott át Donad Trump hétfői, a pennsylvaniai Oaksban tartott gyűlése. A Newsweek azt írja, az eseményt fél óra után kellett megszakítani, mivel ketten is elájultak a közönségből. Trump ezután azt kérdezte a közönségtől, „szeretne még valaki elájulni?”, majd jött a furcsa fordulat.

„Ne legyen több kérdés. Csak hallgassunk zenét. Ki a fene akar kérdéseket hallgatni, igaz?”

Trump ekkor kérte kampánycsapatát, hogy tegyen be egy kilenc dalból álló lejátszási listát, amire – változó intenzitással ugyan, de – ringatózni kezdett. Elhangzott például az Ave Maria, a YMCA a Village People-től, Sinéad O'Connor Nothing Compares 2 U című száma, de a Macskák musical egyik dala is. A The Washington Post szerint a zenés fordulat után többen távoztak az eseményről.

Donald Trump kedden az X-en reagált a történtekre. „Csodálatos volt! Már majdnem befejeződött a kérdezz-felelek, amikor az emberek elájultak az izgalomtól és a hőségtől. Elkezdtünk zenét játszani, amíg vártunk, és csak folytattuk. Annyira más, de végül is egy nagyszerű este lett!”

Steven Cheung, a Trump-kampány szóvivője szintén áradozott az eseményről: azt írja „senki sem akart elmenni, és még több dalt akart hallani a híres DJT Spotify lejátszási listáról!” – írja posztjában Cheung.

Kamala Harris kampánya sem hagyta mindezt szó nélkül: az X-en azt írták, a videók alapján „Trump elveszettnek, zavarodottnak és dermedtnek” tűnt az ominózus hétfői eseményen.

Mindez azután történt, hogy Kamala Harris hétfőn arról beszélt Pennsylvaniában, hogy Trump egyre instabilabb és zavartabb, és szerinte óriási kockázatokkal járna Amerika számára, ha újból ő vezetné az országot. Harris Donald Trumppal ellentétben mindent megoszt egészségi állapotáról, egy frissen közzétett jelentés szerint kiváló egészségi állapotban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!