Melania Trump végre elmeséli a saját történetét

2024. július 29. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

A jellemzően hallgatag egykori first lady néhány interjún és hivatalos nyilatkozaton kívül nem sokat árult el magáról és az életéről. Melania Trump most változtat ezen, és ősszel piacra dobja első memoárját, írj a Guardian.

Hivatala szerint a Melania című könyvben „egy nő erőteljes és inspiráló történetét olvashatjuk, aki a saját útját járta, legyőzte a megpróbáltatásokat, és a kiválóság mintaképévé vált”. A közlemény azt ígéri, a könyv egy intim portrét ad egy rendkívüli életet élő nőről, és a kötet olyan személyes történeteket és családi fotókat tartalmaz majd, amelyeket a first lady korábban soha nem osztott meg a nyilvánossággal.

Donald és Melania Trump – Fotó: Mike Segar
Donald és Melania Trump – Fotó: Mike Segar

Melania Trump könyve a Skyhorse Kiadó gondozásában jelenik meg, ők adták ki a Donald Trumphoz szintén közelálló Rudolph Giuliani volt New York-i polgármester könyvét, néhány kiadványuk előszavát pedig Trump jelenleg börtönben ülő főtanácsadója, Steve Bannon jegyzi.

A megjelenés konkrét dátumát egyelőre nem közölték, így azt sem lehet tudni, hogy a novemberi választások napja előtt kézbe vehető lesz-e a könyv. Az elnöki székért idén újra versenybe szálló Donald Trump felesége eddig többnyire távol maradt férje kampányától.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!