Crystal McKinney azt állítja, hogy P. Diddy bedrogozta és orális szexre kényszerítette

2024. május 22. – 08:51

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb nő, Crystal McKinney exmodell, az MTV 1998-as Model Mission című műsorának győztese vádolja szexuális bántalmazással P. Diddyt, azaz Sean Combsot, írja a CNN. Az exmodell már a negyedik nő, aki szexuális bántalmazással vádolja az amerikai rapsztárt. Az amerikai hírcsatorna megszerezte a New Yorkban benyújtott keresetet, amiben McKinney azt állítja, hogy 2003-ban Combs „bedrogozta és szexuálisan bántalmazta” a New York-i divathét egyik rendezvénye után.

Az akkor 22 éves McKinney először egy vacsorán találkozott a rapperrel, aki a nő szerint „szexuálisan kihívó módon” közeledett hozzá, és azt mondta neki, hogy hívja fel később. A keresetben McKinney azt állítja, hogy „zavarodottan, de reménykedve úgy érezte, Combs majd teljesíti a karrierjét segítő ígéreteit”, és a rapper még aznap este meghívta őt a stúdiójába. Ott P. Diddy marihuánát kínált McKinneynek, ami a nő állítása szerint más bódító anyaggal volt megspékelve, a panasz szerint Combs látta, hogy McKinney be van állva.

A rapper ekkor bevezette a nőt a fürdőszobába, ahol a panasz szerint „a beleegyezése nélkül csókolgatni kezdte”, majd később „orális szexre kényszerítette”. McKinney azt állítja, hogy ezután még kábultabbnak érezte magát, majd elvesztette az eszméletét, később egy taxiban ébredt fel, ami hazavitte őt. „Ahogy magához tért, a felperes rájött, hogy Combs szexuálisan bántalmazta” – áll a panaszban. McKinney a New York-i nemi alapú erőszak áldozatainak védelméről szóló törvény megsértése miatt pereli a rappert, a Bad Boy Records, a Sean John Clothing LLC és a Universal Music Group képviselőit.

McKinney már a negyedik nő, aki az utóbbi időben szexuális bántalmazás miatt pereli P. Diddy-t, novemberben volt barátnője, az R&B énekesnő, Cassie is beperelte, nemrég pedig előkerült egy biztonsági kamera felvétele is, amin az látható, ahogy a rapper brutálisan rátámadt a nőre. A CNN által közzétett felvételen Combs a földön rugdossa, megrángatja és lökdösi volt barátnőjét egy szálloda folyosóján. A felvétel megjelenése után a rapsztár az Instagram-oldalára feltöltött videóban azt mondta, hogy vállalja a felelősséget a videóban látottakért. „Undorodtam magamtól, amikor ezt tettem. Most is undorodom” – fogalmazott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!