Russell Brand: Egy nyomasztó és rendkívüli hét volt ez

2023. szeptember 24. – 10:40

Másolás

Vágólapra másolva

Először töltött fel videót a Youtube-csatornájára Russell Brand azután, hogy egy héttel ezelőtt többszörös szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolta meg a Sunday Times és a Channel 4 közös oknyomozó cikke.

A videóban Brand nem beszél a vádakról, a feltöltés címe annyi, hogy „So...”, azaz „Szóval...”. Brand csak annyi utalást tesz a videóban az előző napjaira, hogy ez egy rendkívüli és nyomasztó hét volt számára, és megköszönte a követőinek a támogatást, és azt, hogy „megkérdőjelezik az információt, amit bemutattak számukra”.

Múlt héten öt nő állt elő azzal a váddal, hogy az ismert színész-humorista Russell Brand szexuálisan zaklatta és megerőszakolta őket. Egyikük csak 16 éves volt, amikor ez történt. Ő azt mondja, Brand pontosan tudta is ezt, sőt „gyermeknek” szólította. Mind az öt eset 2006 és 2013 között történt.

Brand már a cikk megjelenése előtt egy videóban reagált a vádakra, ahol azt mondta, bizonyos körök hazugságokkal fogják megtámadni. Rögtön kiállt mellette a szintén nemi erőszakkal vádolt influenszer Andrew Tate, Alex Jones, majd maga Elon Musk is.

A háromperces videóban erről nem beszél, de arról igen, hogy a brit kormány megkérte a nagy techcégeket, hogy cenzúrázzák a tartalmát, és hogy a héten a gyógyszeriparról fog majd újabb videót készíteni, és arra kért mindenkit, hogy kövessék őt a Rumble nevű videószolgáltatón is, ahol több mint másfél millió követője van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!