Másfél nap után ért véget a Wizz Air Abu-Dzabiból Budapestre tartó utasainak vesszőfutása

2023. július 27. – 11:27

Másolás

Vágólapra másolva

Szenzorhiba miatt nem tudott felszállni a Wizz Air július 25-i járata Abu-Dzabiból, és mivel a repülőgép javítása hosszú ideig tartott, az utasok a repülőtéren rekedtek, ahol több mint harminc órát voltak kénytelenek eltölteni, olvashatták szerdán a Telexen.

A cég Telexnek adott csütörtök délelőtti tájékoztatása szerint végül egy másik repülőgépet küldtek értük, amely ma reggel megérkezett Budapestre. Mint a közleményben írják, a Wizz Air a helyi földi kiszolgálócéggel kötött szerződésének köszönhetően szállást és ellátást biztosított az érintetteknek a több mint másfél napig tartó várakozás idejére, a járat átütemezéséből fakadó költségeket pedig mindenkinek megtérítik, aki jelentkezik a légitársaságnál, és elküldi az ezekről szóló számlák másolatát.

Lapunk egyik olvasója is a lerobbant gépen ült, és mint megírta, a helyzet sokáig bizonytalan volt, mert bár az eredeti repülőgépre mindenki felszállhatott, az ajtókat bezárták, ám a gurulás előtt mégsem indultak el, a légkondicionáló leállt, és így várakozott mindenki a felmelegedő utastérben. A földi kiszolgálás szintén hagyott némi kívánnivalót maga után, a büfében nem adtak vizet, ezért sokan fáradtan és elkeseredetten fejezték be a napot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!