Felesége megnevezte a szexbotrányba keveredett BBC-s műsorvezetőt

2023. július 12. – 19:30

Felesége megnevezte a szexbotrányba keveredett BBC-s műsorvezetőt
Huw Edwards 2020 januárjában – Fotó: Chris Jackson / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Huw Edwards volt az a BBC-s műsorvezető, akit pár napja a brit bulvársajtó azzal vádolt meg névtelenül, hogy szexuális jellegű képeket vásárolt egy kiskorútól.

Edwards felesége, Vicky Flind egy közleményt juttatott el a brit sajtónak, amiben leírta, hogy a műsorvezető mentális problémákkal küzd, régóta súlyos depressziós, jelenleg az állapota miatt kórházban ápolják.

Flind közleménye percekkel azután jelent meg, hogy a brit rendőrség lezárta a nyomozást, és megállapította, hogy nincsen szó bűncselekményről, és megengedte a BBC-nek, hogy folytassa a saját vizsgálatát a brit közvéleményt napok óta foglalkoztató ügyben.

Kedden két másik ember gyanúsította meg az akkor még névtelenségben tartott BBC-dolgozót. Köztük volt egy 23 éves személy is, aki azt állítja, hogy a meg nem nevezett műsorvezető még 2021-ben a koronavírus-járvány miatti lezárási szabályokat megsértve akart vele találkozni.

Az eredeti híresztelés eredetileg a The Sun bulvárlapban jelent meg a hétvégén.

Edwards 1984 óta dolgozik a BBC-nél, 1994 és 2003 között a hatórás híradót is vezette. Közvetítette a tévén Vilmos és Harry hercegek esküvőit, részt vett választási műsorokban is.

(BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!