A Titan tragédiájával viccelődött ízléstelenül egy georgiai Subway üzemeltetője

2023. július 6. – 15:11

Másolás

Vágólapra másolva

A Titan tengeralattjárón történt tragédiával poénkodott egy Georgia állambeli Subway üzemeltetője, aki úgy gondolhatta, hogy több vendég tér be majd az étterembe, ha kiírják egy táblára a következő feliratot: „A mi szendvicseink nem robbannak fel” – írja a NBCNews.

Hát, ha szendvicseik nem is, az internet biztosan. Ugyanis a georgiai Timothy Mauck lefotózta a táblát, a kép pedig vírusként terjedt az interneten, és kommentek sora jelent meg a fotó alatt, amik egytől egyig mind arról szóltak, mennyire nincs rendben egy ilyen szerencsétlenséggel viccelődni.

Miután a népszerű amerikai franchise vezetői tudomást szereztek az esetről, kapcsolatba léptek az étterem üzemeltetőjével és világossá tették, hogy ilyen jellegű feliratoknak nincs helye a Subwaynél, a táblát pedig azóta eltávolították.

A Titan tengeralattjáró június 19-én, öt emberrel a fedélzetén merült le a Titanic roncsához, de a tengeralattjáróval egy és háromnegyed óra után megszakadt a kapcsolat. Ekkor nagyjából 3300 méter mélyen lehetett a tengeralattjáró (a Titanic 3800 méter mélyen nyugszik). A merülést összesen hétórásra tervezték. Végül egy távirányítású tengeralattjáró június 22-én egy törmelékmezőre bukkant több száz méterre a Titanic roncsától. Ekkor vált biztossá, hogy a Titan legénysége meghalt. A jármű valószínűleg összeroppant és darabokra szakadt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!