Volt barátnője szexuális zaklatással vádolta meg a golfozó Tiger Woodsot

2023. május 7. – 12:52

Volt barátnője szexuális zaklatással vádolta meg a golfozó Tiger Woodsot
Erica Herman és Tiger Woods. Fotó: Matthew Stockman / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Tiger Woods elleni vád vélhetően elsősorban jogi eljárásoknak ágyazhat meg, de azért elég kellemetlen képet vázol a golfozóról. Igazi amerikai történetről van szó, amelyben egy párkapcsolatban a felek mindenféle titoktartási és egyéb szerződéseket kötöttek, állítólag a nő nem jószántából.

Erica Herman, aki Tiger Woods profi golfozó barátnője volt, szexuális zaklatással vádolta meg a sztársportolót – derül ki Herman floridai ügyvédjének pénteki bírósági beadványából. A CNN azt írja, hogy Woodsot azzal vádolják, hogy szexuális kapcsolatot folytatott Hermannel, aki neki dolgozott, majd rákényszerítette, hogy aláírjon egy titoktartási megállapodást, különben elbocsátják a munkahelyéről.

A „zaklatás” lényege tehát az, hogy a főnök a kirúgás fenyegetésével kért titoktartást. Herman ugyanis annak idején Woods dél-floridai éttermének, a The Woods Jupiternek az alkalmazottja volt. Az ügyvédek a golfsztárral kapcsolatos két külön panaszban azt kérik a bíróságtól, hogy kötelezzék őt választottbírósági eljárásra.

„Az a főnök, aki szexuális kapcsolatuk miatt eltérő munkafeltételeket ír elő alkalmazottjának, szexuális zaklatást követ el”

– állítja Benjamin Hobas, Herman ügyvédje a beadványban.

A beadvány alapján Woods, amikor megunta volt barátnőjét, azt kérte tőle, hogy pakoljon össze egy hétvégi utazáshoz a Bahamákra. De valójában a nőt a repülőtéren ügyvédek várták, az utazás elmaradt, és az ügyvédek azt közölték, hogy kizárták őt Woods lakásából, soha többé nem láthatja Woodsot és nem léphet vissza a lakásukba, még az ottmaradt háziállatokat sem viheti el. Ebből is kereset lett, mert Woods a közös lakáshasználatról történő szóbeli megállapodás után nem közös megegyezéssel szüntette meg a közös lakáshasználatot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!