Olvasónk szerint egy igazán különleges történelmi pillanat részei lehettek az út mentén

2023. május 6. – 14:34

Másolás

Vágólapra másolva


„Hihetetlen, milyen hangulat uralkodik az egész városban, szabályos koronázási lázban ég mindenki. Ahogy hajnalban, az első érkezők között elfoglaltuk a helyünket a koronázási útvonal mentén, egy igazán különleges történelmi pillanat részévé váltunk” – írta Londonból olvasónk, Lilla.

„Az apátságba vezető út alkalmával volt szerencsém nekem is élőben látni a királyi párt, ezt követően igyekeztem a szervezők által biztosított óriás kivetítőkön, illetve különböző vendéglátóipari egységek televízióin keresztül nyomon követni az eseményt.”

Arról is írt, hogy 2011-ben lett a brit királyi család igazi rajongója, Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjétől kezdődően nem volt olyan esemény, hír, történés, amit ne követtett volna a királyi család életében. 2017 nyarán eljutott az első Trooping the Colourára is, és élőben látta II. Erzsébet királynőt és Fülöp herceget is. „Ezek után nem volt kérdés, hogy mindenképpen megpróbálok kijutni személyesen III. Károly koronzására is. Így aznap, amikor bejelentették a május 6-i koronázás dátumát, meg is vettem a jegyet.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!