Harry és Meghan pakolhat, III. Károly kilakoltatja őket

2023. március 1. – 22:14

Harry és Meghan pakolhat, III. Károly kilakoltatja őket
Meghan Markle és Harry – Fotó: Oli Scarff / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A sajtó szerint direkt összefüggés van Harry visszaemlékezése és a mostani döntés között.

Őfelsége III. Károly király öccse, a „szexbotrányos” András herceg kaphatja meg Harry és Meghan windsori Frogmore Cottage elnevezésű rezidenciáját.

A Sky cikke szerint ezzel a királyi családdal állandóan botrányos vitákba kerülő páros végképp elszakad Harry családjától. A cikkek összefüggést találnak aközött, hogy Harry önéletrajzi művet jelentetett meg, amelyet itt elemeztünk.

A BBC cikke szerint Harry és Meghan (aki korábban ismert amerikai színésznő volt), címeiket tekintve Sussex hercege és hercegnéje gyorsított ütemben távozhatnak, mert a korábbi brit otthonukat a király felajánlotta András hercegnek. Ő szintén botrányhős, 2019-ben azért kellett háttérbe húzódnia, mert azt állították róla, hogy szexuálisan zaklatta Virginia Giuffre-t. 2022 februárjában végül ismeretlen összeget fizetett Giuffre-nak, és így lezárhatta az Egyesült Államokban indított polgári ügyét a szexuális zaklatás ügyében.

A Buckingham-palota nem nyilatkozott az ügyről, de a Sky és a BBC is úgy tudja, hogy a párnak biztosan távoznia kell abból a 10 hálószobás ingatlanból, ami még a királynő ajándéka volt, és ahol az utóbbi időben már nagyon kevés időt töltött a család.

A herceg és a hercegné jelenleg Kaliforniában él két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel, miután 2020-ban már nagyon megromlott a viszonyuk a királyi család többi tagjával.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!