Paris Hilton azt állítja a memoárjában, hogy tiniként molesztálta egy tanára

2023. február 24. – 12:36

Másolás

Vágólapra másolva

Paris Hilton memoárt ad ki, amiben őszintén ír szexuális zaklatással és visszaéléssel kapcsolatos tapasztalatairól, többek között például arról, hogy az egyik tanára molesztálta, és hogy csak hajszál híján menekült meg egy Harvey Weinsteinnel való agresszív találkozás elől, írja a brit Glamour. A lap a március 14-én megjelenő Paris The Memoir című könyv kapcsán készített interjút a Hilton szállodalánc alapítójának leszármazottjával, akit korábbi botrányos életvitele miatt már 2007-ben kizártak az örökségből.

Paris Hilton most arról beszélt a lapnak, hogy molesztálta egy tanára, hívogatta telefonon, flörtöltek, majd egyik alkalommal elcsalta az akkor még tinédzser lányt a háza előtt, beültette a kocsijába, és csókolóztak. Hilton azt mondta, a szülei épp akkor érkeztek haza, a tanár bepánikolt, és autós üldözésszerűen menekült előlük.

„Szó szerint Bel Airen keresztül hajtottunk, úgy 100 mérföld per órával. Olyan gyorsan mentünk, és valahogy egy piros lámpán keresztül meglógtunk előlük. Ő teljesen kiborult, és hazavitt Bel Airbe, ahol azt mondta: 'Kifelé!'” – mondta Paris Hilton, aki már korábban például a New York Timesnak is beszélt egy másik, szintén tinikori szexuális zaklatásáról, amitől a mai napig rémálmai vannak.

Hilton, aki néhány éve indított hadjáratot a gyerekek fizikai és mentális bántalmazása ellen, beszélt a 2000-es évek Hollywoodjának légköréről is, és mint sok más nőnek, neki is volt egy kellemetlen találkozása Harvey Weinsteinnel. 19 éves volt, amikor a Cannes-i Filmfesztivál The Foundation for Aids Research gála előtt egy nappal összefutott az akkor nagyhatalmú producerrel.

„Egy barátnőmmel ebédeltem, ő pedig odajött az asztalunkhoz, és azt kérdezte: 'Ó, színésznő akarsz lenni? Erre én azt mondtam: 'Igen, nagyon szeretnék egy filmben szerepelni” – emlékszik vissza. „Tizenéves voltam, úgyhogy lenyűgözött. Azt mondtam: 'Ó, Istenem, Harvey Weinstein, annyira menő!”. A producer a szobájába hívta a nőt, hogy olvassa el a forgatókönyveket, de a nő nem élt a lehetőséggel, ezért másnap este a gálán Weinstein követte a női mosdóba, és agresszívan azt kiabálta neki: „Sztár akarsz lenni?”. Hilton azt állítja, hogy Weinstein próbálta rányitni az ajtót, dörömbölt rajta, de ő nem nyitotta ki, aztán jöttek a biztonságiak és elvitték az őrjöngő férfit, aki azt kiabálta, hogy „Ez az én bulim”.

Ahogy arról írtunk is, Harvey Weinsteint csütörtökön újabb 16 év börtönbüntetésre ítélték egy Los Angeles-i bíróságon 2013-ban elkövetett szexuális visszaélések miatt. Weinstein már tölti korábban kiszabott, 23 éves büntetését New Yorkban, a friss ítélet jogerőre emelkedve ehhez adódik hozzá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!