Paris Hilton részletesen beszélt tinikori szexuális zaklatásáról

2022. október 12. – 14:19

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb részleteket árult el tinédzserkori szexuális zaklatásáról Paris Hilton, a New York Times exkluzív anyagának szereplőjeként beszél arról, hogy a mai napig rémálmai vannak az abúzus miatt. A Hilton szállodalánc 41 éves örököse, aki néhány éve indított hadjáratot a gyerekek fizikai és mentális bántalmazása ellen, azt mondja, azért hozza nyilvánosságra saját bántalmazásának történetét, hogy újra és újra felhívja a figyelmet a problémára.

Hilton a New York Timesnak azt mondta, hogy a Utah állambeli Provo Canyon School munkatársai erőszakkal „végeztek méhnyakvizsgálatot” rajta és más diáklányokon. Paris Hilton 16 éves volt, amikor lázadó természete miatt szülei, Ricky és Kathy Hilton 11 hónapra elküldték a terápiás bentlakásos iskolába. Az egyik alkalommal éjszaka vitték el egy vizsgálatra, de orvos nem volt jelen, csak az iskolai személyzet.

„Késő éjjel, hajnal 3 és 4 óra között több másik lánnyal együtt elvittek egy szobába, hogy megvizsgáljanak. De nem volt ott orvos, csak iskolai dolgozó, lefektettek az asztalra, és belénk nyomták az ujjaikat.

Nagyon ijesztő volt, és ez olyasmi, amit hosszú évekre elzártam magamban. De mostanában állandóan visszajön, és többször eszembe jut. Most, felnőttként visszatekintve ez egyértelműen szexuális visszaélés volt”

– mondta Hilton, aki a videóinterjú egyik pontján el is sírta magát. Arról is beszélt, hogy amikor tiltakozott, lefogták, és azt mondták neki, hogy „fogja be!”. Később a Twitteren azt írta, az eset alatt erősen be volt gyógyszerezve. Hilton szerint ellopták a gyerekkorát, pedig ez egyetlen gyerekkel sem fordulhatna elő, és azon dolgozik, hogy ne történhessen ilyen a jövőben.

Paris Hilton egy sajtótájékoztatón távozik Washingtonban, ahol a gyerekbántalmazás ellen és gyerekek jogainak védelmében szólalt fel – Fotó: Alex Wong / Getty Images
Paris Hilton egy sajtótájékoztatón távozik Washingtonban, ahol a gyerekbántalmazás ellen és gyerekek jogainak védelmében szólalt fel – Fotó: Alex Wong / Getty Images

Hilton két éve adta ki a „This Is Paris” című dokumentumfilmet, amiben beszélt az iskolában átélt traumáiról. „Attól a pillanattól kezdve, hogy felébredtem, egészen addig, amíg lefeküdtem, egész nap üvöltöttek az arcomba, kiabáltak velem, folyamatos kínzás volt az egész” – mondta a filmben a Provóról, ahol állítása szerint erőszakkal gyógyszerezték, büntetésképp megkötözték a tiniket, és előfordult, hogy „napi húsz órára” magánzárkába zárták őket. Később inkább nem beszélt az iskolában töltött évekről, annyira traumatikus volt számára.

(New York Times)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!