Újabb túrázó tűnt el azon a környéken, ahol Julian Sands színészt keresik

2023. január 24. – 09:20

Másolás

Vágólapra másolva

Január 13-án pénteken nyoma veszett Julian Sands brit színésznek a kaliforniai Baldy-hegy közelében, ahová túrázni ment. Bár azóta helikopterek, drónok és földi kutatócsoportok segítségével is keresik, egyelőre nem akadtak a nyomára.

Az NBC News szerint most egy másik túrázó is eltűnt ugyanezen a környéken, a 75 éves Jin Chung vasárnap indult el a hegyre, és azóta nem tért haza. A San Bernardinó-i seriffhivatal sajtóközleménye szerint a férfinak még aznap találkoznia kellett volna két társával, de sem oda, sem haza nem érkezett meg.

Mindkét férfi keresése folytatódik. Helikopterekkel és infravörös eszközökkel ellátott drónokkal próbálták megtalálni Sandst a hétvégén, a seriff szerint hétfőn a nagy szél megakadályozta a repülőgépek használatát. Hétfőn a földi személyzet újra felkeresett néhány korábban átkutatott területet is.

A hatóságok korábban figyelmeztettek, hogy a térség túraútvonalai télen különösen veszélyesek, és rendszeresen tévednek el vagy szenvednek balesetet tapasztalt túrázók is.

Sands a Szoba kilátással és a Gyilkos mezők című filmekből is ismert leginkább.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!