Volodimir Klicsko a Modern Talking tagjának: Önt nem érdekli, ha itt emberek halnak meg?

2022. október 13. – 23:39

Másolás

Vágólapra másolva

Volodimir Klicsko egykori bokszvilágbajnok, Kijev polgármesterének, Vitalij Klicskónak az öccse a Twitterén ment neki Dieter Bohlennek, a Modern Talking 68 éves tagjának egy, még augusztus végi kijelentése miatt, ami most került elő újra a közösségi médiában.

„Azonban inkább azon a véleményen vagyok – és nyugodtan kifújolhatnak –, hogyha például ezeket a szankciókat nem hozták volna meg, és inkább türelmesen egy asztal köré ültek volna, akkor az embereknek nem kellene most ezt az egész hóbelevancot csinálni. Most meg kell fagynunk, most ezt meg azt kell csinálnunk – viszont így szar ez az egész” – többek között erről beszélt a Bild szerint Bohlen.

Volodimir Klicsko az ukrán népnek ítélt német elismeréssel Potsdamban 2022. szeptember 15-én – Fotó: Jens Schlueter / AFP
Volodimir Klicsko az ukrán népnek ítélt német elismeréssel Potsdamban 2022. szeptember 15-én – Fotó: Jens Schlueter / AFP

Klicsko szerint többször is azt olvassa vagy hallja, hogy az Oroszország elleni szankciókat újra és újra megkérdőjelezik, különösen Németországban. „Dieter Bohlen, Önt nem érdekli, ha itt emberek halnak meg? Nem érdekli, hogy Putyin el akarja pusztítani az országunkat a rakétáival? Nem érdekli, hogy népirtásnak vagyunk tanúi minden ukrán ellen?”

Klicsko szerint a gazdasági helyzet most sokaknak jelent komoly kihívást, többek között Németországban is. De Oroszország támadta meg Ukrajnát, megszállta az országot, „hogyan gondolhatja bárki, hogy üzletel ezzel az országgal?” Végül arra kér mindenkit, hogy továbbra is gondoljanak az ukrán emberekre, álljanak ki azokkal szemben, akik elhiszik az orosz propagandát, és segítsenek nyolc hónapnyi háború után is az ukránoknak. (Bild)

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!