Orbán megvédi saját gyerekeit a woke-kultúrától!

2022. szeptember 14. – 15:15

Másolás

Vágólapra másolva

Spanyol, francia és lengyel jobboldali képviselők nagy egyetértésben kifogásolják, hogy miközben az Európai Unió a magyar demokráciát félti, nem tartja tiszteletben a magyar választók többször is kinyilvánított akaratát, és egyfajta antidemokratikus ideológiai hevülettől vezéreltetve támadják a magyar kormányt, miközben – ahogy egy francia politikus megfogalmazta – Orbán csak megvédi saját gyerekeit a woke-kultúrától.

Marcel de Graaf holland jobboldali populista képviselő szerint a korrupt, hazug Európai Unió nem létező járványokkal, nem létező klímaváltozással riogat, és támadja a magyar kormányt, mely védi a keresztényi értékeket, olcsó energiát biztosít állampolgárainak, és védi őket a migrációtól.

Marcel de Graaf – Fotó: Fred Marvaux / European Union
Marcel de Graaf – Fotó: Fred Marvaux / European Union

Vincze Loránt, az RMDSZ néppárti színekben politizáló képviselője szerint „hazugság” az, hogy a magyar kormány kisebbségellenes lenne. Vincze kritizálja azt a tényt, hogy a roma- és zsidóellenesség vádját a jelentés nem tudja tényekkel alátámasztani, ezzel szemben több zsidó szervezet méltatja a magyar kormányt a zsidók támogatásáért és az antiszemitizmussal szembeni fellépéséért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!