Életfogytiglanra ítélték a londoni magyar lányt meggyilkoló román kamionost

2022. augusztus 3. – 21:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték annak a londoni magyar lánynak a gyilkosát, akit brutálisan megöltek, majd egy kukában eltolták egy erdőig, és ott elásták – írja az Rtl.hu.

A gyilkosságot elkövető, 64 éves román kamionos végig ragaszkodott ártatlanságához, de a biztonsági kamerafelvételek és a többi bizonyíték is ellene szólt. Mint arról korábban beszámoltunk, a Miskolcról származó, évek óta Londonban élő nő május 9-én, vasárnap reggel hagyta el a cricklewoodi lakást, ahol élt. Két nappal később, 11-én jelentették az eltűnését.

A Metropolitan Police tavaly, május 18-án késő este tartóztatta le a 64 éves Neculai Paizant a nő eltűnése miatt. A rendőrök szerint a férfi egy konténerlakásban verte halálra áldozatát, akivel korábban gyakran találkozott. A kamerafelvételeken látható az autó, amellyel elfuvarozta magához a nőt, órákkal később pedig már egy kukát tolva tűnt fel a kamerák előtt. Ebben vihette az áldozatot az erdőig, ahol elásta – egy másik képen ugyanis lapáttal a kezében tűnt fel.

A jogerős ítélet szerint a férfi csak 22 év múlva szabadulhat feltételesen, ami a lehető legszigorúbb ítélet, ami kiszabható. Az ügyről itt írtunk bővebben.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!