Megtalálhatták Londonban az eltűnt magyar lány maradványait

2021. június 16. – 08:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A hivatalos törvényszéki azonosítás ugyan még nem történt meg, de a hatóságok már értesítették a május 9-én eltűnt Ákom Ágnes családját arról, hogy mialatt a 20 éves lány után kutattak, emberi maradványokat találtak a rendőrök a londoni Neasden Parknál hétfőn – írja a Sky News a rendőrség tájékoztatása alapján.

A nyomozás vezetője, Neil John tájékoztatása szerint a csapata a törvényszéki szakértőkkel együtt még néhány napig a helyszínen lesz, hogy befejezzék a vizsgálatokat, egyúttal pedig köszönetet mondtak a helyieknek a türelmükért. „Mindenki számára nyugtalanító és felkavaró lehet, hogy a kollégáim emberi maradványokat találtak a környék átvizsgálása során, különösképpen Ágnes családjának, akiket szakértő kollégáink támogatnak ebben a nehéz időszakban.”

Mint arról korábban beszámoltunk, a Miskolcról származó, évek óta Londonban élő Ákom Ágnes, aki a Dóra nevet is használta, május 9-én, vasárnap reggel hagyta el a cricklewoodi lakást, ahol élt. Két nappal később, 11-én jelentették az eltűnését. A Metropolitan Police május 18-án késő este letartóztatta a 63 éves Neculai Paizant a nő eltűnésével összefüggésben.

Május 23-án a vádemelés is megtörtént. A férfit emberöléssel vádolják. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra, milyen bizonyítékok vannak a kezükben Paizan ellen. Bővebben itt írtunk az ügyről.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!