Justin Bieber biztosan fellép a Sziget Fesztiválon

2022. július 19. – 15:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 28 éves világhírű kanadai énekes júniusban egy arcbénulással járó betegség miatt több koncertjét lemondta, most azonban bejelentették, hogy visszatér a színpadra.

Az arcbénulás miatt egy ideig bizonytalan volt, hogy a világhírű popsztár fellép-e augusztus 12-én a Sziget Fesztiválon. A fesztivál szervezői azonban kedden az MTI-vel azt közölték, hogy Bieber biztosan fellép a Hajógyári-szigeten. Az énekes budapesti koncertje csak egyike a Justice World Tour turné állomásainak, ami július 31-étől folytatódik. Justin Bieber koncertet ad Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

A kanadai énekes az egyik sztárfellépője a két év szünet után idén augusztusban visszatérő Sziget Fesztiválnak. A tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az Év Előadója és a Legjobb Popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár mellett a Sziget headlinere lesz Dua Lipa, a Kings of Leon, Calvin Harris, a Tame Impala és az Arctic Monkeys is.

Bieber korábban egy Instagram-videóban beszélt arról, hogy lebénult a fél arca, ezért lemondja koncertjeit. Az énekes arca egy ritka betegség miatt bénult le, amit Ramsay Hunt-szindrómának hívnak, a betegségből az énekes szerint Jézus segít neki kilábalni. Bieber arcbénulása után sok oltásellenes azonnal arra következtetésre jutott, hogy biztos a koronavírus elleni védőoltás áll a tünetek hátterében. Arról, hogy ez miért nem lehetséges, és hogy egyelőre nincs arra bizonyíték, hogy a Ramsay Hunt-szindróma koronavírus védőoltások mellékhatása lenne, ebben a fact-check cikkben írtunk. A bénulást egyébként egy vírus okozza, ami évtizedekig lappanghat az ember idegrendszerében.



Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!