Johnny Depp megpofozta a felvételvezetőjét, de emiatt nem áll bíróság elé

2022. július 12. – 15:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Várhatóan nem áll újra bíróság elé Johnny Depp abban a perben, amelyet egy korábbi stábtagja, Gregg „Rocky” Brooks indított ellene. Brooks állítása szerint Depp még 2017-ben, a Hazugságok városa forgatásán kétszer is pofon vágta őt, írja a Variety. Brooks, aki felvételvezetőként dolgozott a forgatáson, 2018-ban perelte be a színészt, akinek július 25-én kellett volna bíróság elé állnia az ellene indított polgári perben Los Angelesben, de ügyvédei peren kívül megegyeztek Brooksszal.

A kereset szerint a Hazugságok városa stábjának engedélye volt arra, hogy a Los Angeles belvárosában lévő Barclay Hotelben forgassanak, de az engedély este 10-kor lejárt. Depp viszont később akart menni, hogy elkészíthesse egy jelenet hosszabb változatát, ezért Brooks két hosszabbítást is kért és kapott is, de este 11-kor közölték vele, hogy be kell fejeznie az aznapi munkát. Brooks állítása szerint próbálta elmondani Deppnek, mi a helyzet, de a színész ordítozni kezdett vele:

„Ki a fasz vagy te? Nincs jogod megmondani, mit csináljak”

– ordította a vádirat szerint Depp, majd kétszer is megpofozta a felvételvezetőt. Brooks szerint a sztár lehelete alkoholszagú volt, és azt kiabálta neki, hogy 100 ezer dollárt ad neki, ha pofon vágja.

Az ügyben azonban várhatóan nem lesz tárgyalás, mert Depp ügyvédeinek – az Amber Heard elleni perben sztárrá vált 37 éves Camille Vasquez vezetésével – sikerült peren kívül megegyezniük a felvételvezetővel. A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Johnny Depp június elején megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni becsületsértési perét, miután az esküdtek szerint Heard tudatosan állított valótlanságot, amikor arról beszélt, hogy családon belüli erőszak érte. Heardnek ezért több mint 10 millió dollár kártérítést kell fizetnie. A perből azonban egyikük sem jött ki jól, ebben a cikkben részleteztük, hogy miért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!