Lehetett-e társa Cleo Smith elrablójának? – erre a kérdésre keresi a választ az ausztrál rendőrség

2021. november 9. – 05:53

Lehetett-e társa Cleo Smith elrablójának? – erre a kérdésre keresi a választ az ausztrál rendőrség
Köszönetnyilvánító tábla Carnarvonban – Fotó: Richard Wainwright/AAP Image/Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Az ausztrál rendőrség vizsgálja, hogy a már korábban meggyanúsított férfinek segített-e valaki a négyéves Cleo Smith elrablásakor, írja a BBC. A négyéves kislányt két és fél gyötrelmes hét után találták meg egy idegennél, Terence Darrell Kellynél. A 36 éves férfit tizenhat év alatti személy erőszakos vagy csalárd módon elkövetett elrablásával vádolják.

Terence Darrell Kelly a helyszíntől, Carnarvontól kilencszáz kilométerre, egy szigorúan őrzött perthi börtönben várja a nyomozás végét.

„Ezen a héten arra összpontosítunk, hogy kiderítsük, volt-e más résztvevője a bűncselekménynek, ezért vagyunk még mindig itt”

– mondta Cameron Blaine nyomozó. Arra kérte a helybélieket, hogy aki az elmúlt hetekben látta Kellyt, vagy kapcsolatba lépett vele, jelentkezzen a hatóságoknál.

A Daily Mail Australia értesülései szerint egy nő segíthetett Cleo ellátásában, amíg Kellynél volt. Például öltöztethette és fésülhette a kislányt. A rendőrség nem kommentálta az információt.

Korábban írtuk, hogy a kislány elrablója megszállott babagyűjtő volt. Miután letartóztatták Kellyt, olyan videó kezdett el róla terjedni a neten, amelyen a 36 éves férfi többtucatnyi baba között látható egy szobában. Több Facebook-posztja is a babák iránti rajongásáról tett tanúbizonyságot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!