Megszállott babagyűjtő a négyéves ausztrál kislány elrablója

2021. november 5. – 12:34

Másolás

Vágólapra másolva

Ausztráliát hetekig lázban tartotta, hogy hová tűnhetett el a négyéves Cleo Smith, aki családjával vett részt egy sátorozáson. A kislányt a gyanú szerint egy Terence Kelly nevű férfi rabolhatta el, az ő lakásában találták meg két és fél hétnyi nyomozás után a rendőrök Cleót. Most pedig arról írnak az ausztrál lapok, hogy Kelly hatalmas babagyűjteménnyel is rendelkezett.

Miután letartóztatták Kellyt, olyan videó kezdett el róla terjedni a neten, amelyen a 36 éves férfi többtucatnyi baba között látható egy szobában. Több Facebook-posztja is a babák iránti rajongásáról tett tanúbizonyságot.

2020 áprilisában olyan fotókat töltött fel, amelyeken egy babát visz el autózni, és egy bejegyzést is kitett: „Imádok a babáimmal autózni, fodrászkodni és szelfizni a nyilvánosság előtt”. Pár hónappal később pedig egy-egy Bratz-babát tartva és Bratz-pólóban fotózkodott. Ekkor pedig azt írta: „Semmi sem jobb, mint otthon hűsölni a Bratz-babáimmal.”

Terence Kelly a babáival – Fotó: Facebook
Terence Kelly a babáival – Fotó: Facebook

A helyi játékboltban is gyakran megfordult, többször csomagoltak neki el babákat az elmúlt években. Olyan képek is feltűntek, amelyeken egy szoba tele van babákkal, de a rendőrség azt nem erősítette meg, hogy itt találtak volna rá Cleóra.

A szomszédjai szerint Kelly egyedül élt, de az utóbbi időben furcsán viselkedett. Gyakran tűnt föl élelmiszerrel a kezében, és az addig a hátsókertben tartott kutyáját a ház előtt kötötte ki.

Kellyt gyermek erőszakos vagy csalárd módon történő elvétele vagy elcsábítása vádjával előzetes letartóztatásba helyezték, legközelebb december 6-án áll a bíróság elé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!