Ingyen reggelizhetnek az amerikai tanárok ezen a héten a McDonaldsnál

2021. október 11. – 18:38

Másolás

Vágólapra másolva

Bármelyik iskolai dolgozó, a tanároktól a rendszergazdákon át az iskolai személyzetig ingyen reggelizhet ezen a héten az Egyesült Államokban a McDonald's-ban – áll a gyorsétteremlánc pénteki sajtóközleményében, amit a CNN tett közzé.

„Büszkék vagyunk rá, hogy kiszolgálhatjuk az embereket, akik jobbá teszik közösségeinket. Ez egy fontos alkalom, hogy köszönetet mondjunk mindennapi hőseinknek”

– mondta Joe Erlinger, a McDonald's elnöke. Hozzátette: idén és tavaly 12 millió ingyenes köszönetadagot adtak az elsősegélynyújtóknak és az egészségügyi dolgozóknak, és most várják a pedagógusokat.

Az ingyenreggelihez az iskolai dolgozóknak fel kell mutatniuk munkahelyi igazolványukat, hogy megkapják a „Thank you”-adagot, ami Happy Meal dobozban érkezik. A dobozban egy hash brown (lapcsánkaszerű krumplilepény) és egy szendvics rejtőzik vagy tojásos McMuffin, szalonnával, sós keksszel. Inni forró vagy jeges kávét, üdítőt lehet.

Stefanie Cabrera Bentancourt, az egyik miami McDonald's tulajdonosa elmondta:

„A pedagógusok közösségeink gerincét képezik, nagyon sokat tettek értünk, és megtiszteltetés, hogy ezen a módon megünnepeljük őket.”

Mindeközben itthon: Magyarország egyre arcpirítóbb fizetésekkel alázza meg a tanárait – olvasható remek összefoglalónkban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!