Búvárokkal keresik a meggyilkolt Gabby Petito eltűnt barátját

2021. szeptember 22. – 21:11

Másolás

Vágólapra másolva

A floridai hatóságok továbbra is keresik a szeptember 14-én eltűnt, 23 éves Brian Laundrie-t. A rendőrség szerdán bejelentette, hogy már búvárokat is bevetnek – írja a Crime Online. Nem tudni, hogy ez csak az általános eljárás része, vagy egy konkrét vízi szakaszra szűkült a keresés.

Laundrie szeptember elsején, a vártnál korábban, egyedül tért haza egy nagy amerikai körútról, amire barátnőjével Gabby Petitóval indult el még júniusban. A kalandjaikról és párkapcsolatuk alakulásáról az Instagramra posztolgattak, ám a nyaralás közel sem volt olyan idilli, mint ahogy a közösségi oldalon tűnhetett: valaki Utah-ban rájuk hívta a rendőröket, mert durván veszekedtek. Abból végül nem emeltek vádat egyikőjük ellen sem, de három héttel később Laundrie egyedül tért haza Floridába.

Az esetről részletesen ebben a cikkben olvashat.

Laundrie senkivel nem volt hajlandó beszélni, ennek ellenére a rendőrség nem kezelte gyanúsítottként. Hétfőn a hatóságok bejelentették, hogy találtak egy női holttestet Wyomingban, és szerdán megerősítették, hogy valóban Petitóé. Közben szintén hétfőn nyolc órán át házkutatást tartottak Laundrie házában.

A férfi utáni keresést a környező erdőkben a hét végén felfüggesztették, mert semmi nyomát nem találták, de a hét közben újraindították a kutatást. Ennek az egyik oka, hogy hétfőn felkerült egy fénykép a Faceebookra, amit egy vadkamera felvételéből vágtak ki, és amin egy férfi látható, aki egyesek szerint hasonlít Laundrie-ra. Emellett a képen van egy hátizsák is, ami hasonlít a hátizsákra, amely a pár egyik képén szerepelt. A képeket itt tudja megnézni.

A rendőrség bejárta a kamera környékét, de ott sem találtak semmit, ami arra utalna, hogy arra járt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!