Meghalt Anthony Barajas, az @itsanthonymichael néven ismert 19 éves Tiktok-sztár, akit hétfőn lőttek le

2021. július 31. – 21:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Anthony Barajas, az @itsanthonymichael néven ismert Tiktok-sztár, aki ellen még hétfőn követtek el merényletet – adta hírül a Yahoo News. Mint lapunk is megírta, a 19 éves fiatalra és 18 éves barátnőjére Rylee Goodrichra egy moziban lőttek rá, és csak a vetítés után találta meg őket a mozi személyzete. Goodrich a helyszínen belehalt a sérülésébe, Barajast súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A halálhírről a Kalifornia államban lévő Corona város rendőrsége számolt be. „A rendőrséget arról értesítették, hogy Anthony Barajas kora reggel elhunyt” – olvasható a rendőrség közleményében. A hatóság részvétéről és együttérzéséről biztosította a közleményben a hozzátartozókat és családtagokat.

A két fiatal hétfőn a The Forever Purge című disztopikus horrorfilm bemutatóján voltak Los Angeles délkeleti részén egy plázában lévő moziban, itt lőttek rájuk.

Anthony Barajas világszerte ismert tiktokker volt. A Tiktokon csaknem egymillió követője volt, az Instagramon nagyjából ötvenezren követték.

A rendőrség már kedden elfogta és meggyanúsította a – most már kettős – gyilkosság elkövetésével a 20 éves Joseph Jimenezt. A hatóságok első közleménye szerint a hétfői merénylet „ki nem provokált támadásnak” tűnt, annak indítéka egyelőre nem ismert.

Gyilkosság, gyilkossági kísérlet és rablás gyanújával tartóztatták le. Eredetileg kétmillió dolláros óvadékot állapítottak meg, de egy kaliforniai bíró pénteken elrendelte az óvadék nélküli őrizetbe vételét. A rendőrség tájékoztatása szerint lőfegyvert találtak az otthonában, amely kalibere megegyezett a halálos lövöldözés során használt fegyverével.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!