Rálőttek @itsanthonymichael Tiktok-sztárra és barátnőjére, a 18 éves lány meghalt

2021. július 28. – 23:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy dél-kaliforniai moziban egy férfi rálőtt az @itsanthonymichael néven ismert 19 éves Tiktok-sztárra, Anthony Barajasra és barátnőjére, a 18 éves Rylee Goodrichra. A támadást Goodrich nem élte túl, Barajas súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba.

A merényletet még hétfőn követték el, a vérző fiatalokat a mozi személyzete találta meg vetítés után, amikor bementek takarítani – derül ki a CBS News beszámolójából. A rendőrség tájékoztatása szerint a mozi dolgozói azzal hívták a 911-et, hogy „ismeretlen probléma merült fel, valakik véreznek”.

A hatóságok szerint nincs ismert indítéka az erőszaknak, és a lövöldözés hétfőn „ki nem provokált támadásnak” tűnt.

A hatóságok azt is közölték, hogy a lövöldözéssel kapcsolatban egy férfit letartóztattak.

A Tiktokon csaknem egymillió követővel rendelkező Barajasra és barátnőjére a 20 éves Joseph Jimenez nyitott tüzet a rendőrség gyanúja szerint. Őt kedden este gyilkosság, gyilkossági kísérlet és rablás gyanújával fogták el, kétmillió dolláros óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra. A hely rendőrség tájékoztatása szerint Jimenezt már a következő napokban bíróság elé állítják.

Sajtóértesülések szerint a férfi otthonában meg is találták a lövöldözéshez használt fegyver kaliberének megfelelő lőfegyvert.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!