Ha Meghan Markle indul az amerikai elnökségért, Trump is így tesz, hogy legyőzhesse

2021. március 17. – 17:29

Másolás

Vágólapra másolva

A napokban röppent fel a hír, hogy Meghan Markle sussexi hercegnének amerikai elnöki ambíciói lehetnek, és bár egyelőre simán lehet, hogy ez is a Markle-t nem kifejezetten kedvelő brit bulvérmédia lejáratókampányának része, Donald Trump volt elnök a Fox Newsnak már most reagált a hírre. Mint mondta, ha így lesz, akkor még inkább fontolóra veszi majd az indulást, mert nem igazán kedveli a hercegnét – írja a Business Insider.

A Daily Mail a brit Munkáspárt egy meg nem nevezett, magas rangú tagjára hivatkozva még a hétvégén írt arról, hogy Markle elkezdett kapcsolatokat kiépíteni az amerikai Demokrata Párt vezető politikusaival, és 2024-ben már indulna is az elnökválasztáson. Ha tényleg így lenne, és meg is választanák, azzal ő lenne az Egyesült Államok első női elnöke, cserébe viszont le kéne mondania hercegnői címéről – ami persze az elmúlt időszak alapján nem lenne nagy áldozat.

Az is lehetséges persze, hogy ez is a brit bulvármédia tudatos lejáratókampányának egyik eleme, az ottani sajtó ugyanis a kezdetek óta zaklatja Markle-t. Az Oprah Winfrey-nek adott interjú után is össztűz alá vették, és többek közt azt írták róla, hogy csak megjátszotta magát a kamera kedvéért.

Mindenesetre akármi is a helyzet, a Fox Newsnál komolyan veszik a dolgot, még Donald Trump volt amerikai elnököt is megkérdezték erről az eshetőségről egy interjú végén. Az előző elnök azt mondta, hogy ha Markle indulna, akkor még nagyobb késztetést érezne arra, hogy ő is megmérettesse magát, mert mint kiderült, nem rajong különösebben a hercegnéért.

Trumpnak nem tetszik, ahogy Markle a brit királyi családról, és a királynőről beszél, pláne, mert ő maga is többször találkozott a királynővel, és nagyszerű embernek tartja őt.

Ezzel kapcsolatban egyébként érdemes kiemelni, hogy Trump és a királynő minden találkozása után egy emberként dühöngött a brit sajtó, hol azért, mert az elnök beelőzte II. Erzsébetet, hol meg azért, mert megváratta őt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!