Daganatot talált a haját összeragasztózó louisianai nő mellében az orvos, aki segített rajta

2021. február 27. – 13:03

Másolás

Vágólapra másolva

Nem sokáig örülhetett felhőtlenül a szabadulásának Tessica Brown, a louisianai nő, aki arról vált hírhedtté február elején, hogy amikor kifogyott a szokásos hajlakkja, egy rossz ötlettől vezérelve kipróbálta, megteszi-e helyette a Gorilla Glue nevű ragasztóspré. Végül egy Michael Obeng nevű plasztikai sebész vállalkozott rá, hogy megszabadítja a fejére sisakként tapadó ragasztórétegtől.

Brown miután így megismerkedett az orvossal, úgy döntött, hogy elvégeztet magán néhány esztétikai célú plasztikai beavatkozást is: mellműtétben és hasi zsírleszívásban gondolkodott. Az előkészületek részeként az orvos megvizsgálta a hét elején a nőt, és mindkét mellében egy-egy daganatot fedezett fel, írja a TMZ.

Brown azóta már túl is van a daganatokat eltávolító műtéten, a szöveteket jelenleg vizsgálják, hogy rákos elváltozásokról volt-e szó. A TMZ szerint a nő a jó oldalát nézi a vele történteknek. Úgy érzi, az egész Gorilla ragasztós kínlódásnak végső soron az volt a célja, hogy a daganatokat időben felfedezzék.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!