Jó ötletnek tűnt ragasztóra cserélni a hajlakkot, de végül a kórházban kötött ki az úttörő louisianai nő

2021. február 9. – 16:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy louisianai nő, Tessica Brown február elején tűnt fel a különféle megosztóoldalakon, mert felrakott egy gyorsan igen népszerűvé váló videót arról, hogy már több mint egy hónapja pontosan ugyanolyan a frizurája, szó szerint meg sem mozdul. Ez amiatt történt, mert amikor kifogyott a szokásos hajlakkja, akkor ahelyett, hogy nem tökéletesen belőtt hajjal elment volna az üzletbe venni egy újat, úgy döntött, hogy inkább kipróbálja, hogy a Gorilla Glue nevű ragasztóspré is megteszi-e hajlakk helyett.

A kísérlet abból a szempontból sikeres volt, hogy a ragasztó tényleg elég rendesen fixálta a haját, abból a szempontból viszont voltak vele gondok, hogy nem lehetett kimosni.

Több mint 15 alkalommal próbálta kimosni a hajából a szupererős ragasztót, kent rá mindenféle kencét, de nem járt sikerrel.

Végül orvosi segítséget vett igénybe, február második hetében becsekkolt a St. Bernard Parish Hospitalba, hogy segítsenek neki eltávolítani a ragasztót a fejéről.

A kórházban ellátták, de azt nem írta meg, hogy pontosan mi lett végül a megoldás, csak annyit, hogy jó hosszú folyamat lesz, mire rendbejön a haja.

A ragasztót forgalmazó cég természetesen jelezte, hogy a terméküket nem arra szánják, hogy emberek a fejükre kenjék, ezt senki se próbálja ki. Ha pedig mégis valakinek a hajába megy a ragasztó, akkor azt tanácsolják, hogy a lehető leghamarabb próbálják meg langyos, szappanos vízzel eltávolítani, esetleg alkohollal leszedni.

(CNN)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!