Egy év után előkerült Kim Dzsongun felesége

2021. február 17. – 10:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kim Dzsongun szeret el-eltünedezni, legutóbb például huszonöt nap után került elő. Ennél azért jóval tovább bírta felesége, Ri Szoldzsu, aki egy év után most kedden mutatkozott először a nyilvánosság előtt, és mi más lett volna az alkalom, mint férje apjának, az előző észak-koreai vezető születésnapjának emlékére tartott koncert, írja a BBC.

Távollétében persze felröppentek a spekulációk, hogy az egészségével lehet baj, esetleg terhes, de persze az most sem derült ki, hol volt, mit csinált idáig. A hivatalos magyarázat szerint Ri Szoldzsu a koronavírustól tart, és a gyerekeivel töltött inkább időt, akikből a hírek szerint három van.

Ahhoz képest, hogy Ri Szoldzsu elvileg fél a koronavírustól, a keddi koncertet egy tömeg közepén, maszk nélkül élvezte a férjével.

Kim Dzsongun és Ri Szoldzsu a koncerten február 16-án – Fotó: Reuters
Kim Dzsongun és Ri Szoldzsu a koncerten február 16-án – Fotó: Reuters

Észak-Korea eddig egyébként hivatalosan egyetlen fertőzöttet sem jelentett az országból. Októberben Kim Dzsongun könnyezve ismerte el egy katonai parádés felvonuláson, hogy nem volt a helyzet magaslatán, amikor országát a koronavírus-járvány, környezeti katasztrófa sújtotta és nukleáris fenyegetés érte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!