Akkor is kitartana a Twitter Trump letiltása mellett, ha Trump újra elindulna az elnöki posztért

2021. február 10. – 18:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Twitter pénzügyi igazgatója szerint Trump letiltása a közösségi oldalról állandó, még akkor is, ha újra elindulna az elnökválasztáson, írja a The Wrap.

Ned Segal szerint bárhogy alakul, nem oldják fel soha Trump számára korábbi Twitter-oldalát, a @RealDonaldTrumpot. Segal kiemelte, az irányelvek megszegését követő tiltás mindenkire vonatkozik, függetlenül attól, hogy „épp egy volt vagy jelenlegi köztisztviselő-e, vagy sem”.

„Politikánk célja annak biztosítása, hogy az emberek ne ösztönözzenek másokat erőszakra, ha viszont ezt valaki megteszi, akkor el kell távolítanunk őt az oldalunkról és irányelveink nem engedik, hogy ezek az emberek később visszatérjenek”

– mondta. A Twitter azután függesztette fel végleg Donald Trump 88,7 millió követővel rendelkező fiókját, hogy a volt elnök az oldal szerint kétszer is megszegte a Twitter szabályzatát, mialatt a Trump-hívek betörtek a Capitoliumra.

Donald Trump korábbi elnök alkotmányos felelősségre vonása leköszönése óta tart, a második impeachment megtartásáról kedd este szavazott az Egyesült Államok kongresszusának szenátusa.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!