De akkor hol vannak a koncertek?

2021. január 20. – 18:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Magán a beiktatási ceremónián Lady Gaga énekelte a himnuszt, Jennifer Lopez pedig két tradicionális amerikai dalt, a This Land Is Your Landet, illetve az America The Greatet, Garth Brooks countrysztár pedig az Amazing Grace-t adta elő.

Nemsokára kezdődik az úgynevezett Parade Across America, ami magyar idő szerint este negyed 10-kor indul, és aminek a része lesz majd a 22 év után megint összeálló New Radicals, Nile Rodgers, a Chic alapítója (és az ember, aki a Let's Dance című Bowie-számon és a Get Lucky című Daft Punk-gigaslágeren is gitározott), Kathy Sledge a Sister Sledge-ből, az Earth Wind & Fire, és többek között a The Trans Chorus of Los Angeles, az ország első transztagokból álló kórusa fog fellépni.

Sokkal később, a Celebrating America nevű 90 perces show-műsorban fel fog bukkani Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons, Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen, John Legend és a Foo Fighters is, az egész műsort pedig Tom Hanks fogja vezetni. Ezt nálunk hajnali 2:30-tól lehet majd nézni, többek között a rendezvény dedikált Youtube-oldalán.

Érdemes megnézni, hogy Trump beiktatásánál kik léptek fel, én még az Indexre írtam meg egy cikket, hogy kik lesznek az elnök udvari kobzosai: elfeledett countryénekesek, mérsékelten érdekes Youtube-sztárok, és Jon Voight hírhedten republikánus színész „bulizott”, miután gyakorlatilag lepkehálóval kellett összefogdosni a művészeket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!