Covid-klinika mellett tartott szexpartin ütött rajta a belga rendőrség a hétvégén

2020. december 14. – 18:22

Másolás

Vágólapra másolva

Két héttel azután, hogy Szájer Józsefről kiderült, hogy egy brüsszeli szexbulin vett részt, a belga hatóságok megint egy nagyszabású orgián ütöttek rajta a hétvégén. Ezúttal a belga-francia határtól nem messze található Virtonban csaptak le egy 52 fős bulira, ahol a franciákból álló vendégsereget eszkortlányok, nevetőgáz és korlátlan pia szórakoztatta egy, a helyi Covid-klinikától pár lépésre található villában – írja a Sudinfo.be.

A lap szerint a rendőrségre szombat éjjel érkeztek az első bejelentések a buli miatt, és bár csak vasárnap hajnalban tudtak intézkedni az ügyben, így is egy teljes gőzzel zajló bulit találtak. A kiérkező rendőrök egy rakás meztelen, vagy nagyon lengén öltözött franciát találtak, akiket fejenként 250 euróra bírságoltak meg a gyülekezési korlátozások megsértése miatt, kettejüket pedig azért is megbüntették, mert kábítószert és kéjgázt találtak.

François Culot, Virton polgármestere elmondta, hogy felháborodva hallott a buliról, amit egy, a helyi koronavírusos pácienseket kezelő Edmond-Jacques kórháztól pár lépésre található villában tartottak. Szerinte elfogadhatatlan, hogy valaki az éjszaka közepén illegális partit rendezzen egy kórház mellett, pláne annak fényében, hogy a virtoni kisvállalkozók éppen egy hete tüntettek a korlátozások ellen, mert a megélhetésük forog kockán. Belgiumban egyébként elég népszerűek az ilyen bulik, Szájerék szexpartija mellett nemrég egy tízfős összejövetelt is a rendőröknek kellett leállítania a holland határtól nem messze lévő Paalban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!