Elutasította a bíró Johnny Depp fellebbezését a brit rágalmazási perben

2020. november 25. – 21:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elutasította a bíró a fellebbezést, amelyet Johnny Depp nyújtott be a Sun brit bulvárlap elleni rágalmazási perben, írja az MTI. A színész azért indított pert a Sun ellen, mert feleségverőként hivatkoztak rá, de első fokon az újságnak adott igazat a bíróság. Ezzel az ítélettel viszont még nincs vége, Depp december 7-ig közvetlenül a fellebbviteli bíróságnál is fellebbezhet.

A fellebezés elutasítása mellett a bíró 254 millió forintnak megfelelő perköltséget köteles fizetni a Sunnak.

Az 57 éves Depp egyébként továbbra is tagadja, hogy bántalmazta volna az akkori feleségét, a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardöt. Azonban a tárgyalás során több kifejezetten kellemetlen részlet is kiderült a pár magánéletéről. Heard retteget a férjétől, aki állítása szerint ordítozott vele, rugdosta és fojtogatta, de Depp szerint éppen a felesége volt az, aki hajlamos volt az erőszakra, ügyvédje pedig megrögzött hazudozónak nevezte a nőt.

Az Depp jogászai is elismerték, hogy a színésznél újra és újra előjöttek az alkohol- és drogfogyasztással kapcsolatos problémák.

A korábbi ítélet után nem sokkal jelentette be a Warner, hogy több millió dolláros élő szerződése ellenére nem szerepel Depp a következő Legendás állatok-filmben, inkább kifizetik neki munka nélkül a gázsiját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!