Bernie Sanders: A küzdelem még csak most kezdődik

2020. november 07. – 08:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A korábban a demokrata-elnökjelöltéségért versenybe szálló Bernie Sanders twitteren tett közzé egy hatperces beszédet, melyben elmondja, hogy az eredmények szerint Joe Biden lesz a következő elnöke az Egyesült Államokban, és összesítve milliókkal több szavazatot kapott országosan.

Majd kitér arra, hogy ez a szavazás nem csak Joe Bidenről és Donald Trumpról szólt, hanem arról is, hogy véget vethetnek a Fehér Házban zajló hazudozásnak, és visszaállítsák a demokráciát. „Hála Istennek, úgy néz ki, ez sikerült” – mondta.

„Miközben a küszöbön álló győzelmet ünnepeljük, gondolnunk kell arra, hogy a küzdelem nem ér véget, még csak most kezdődik. Sokat értünk el, de sokkal többet kell még tenni” – hangsúlyozta Sanders, majd arról beszél, hogy az országban dúló krízisekkel kell majd foglalkoznia az elnöknek és a szenátusnak. Hamarosan egyébként a saját javaslataival is előáll ezekkel kapcsolatban.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!