Nincs Trump egyedül a konteóval

2020. november 06. – 04:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két republikánus szenátor is kiállt amellett, hogy Trumptól a demokraták ellopják a győzelmet. Ted Cruz – aki négy éve még Trump ellenfele volt a republikánus előválasztáson – azt állítja a Fox Newsnak nyilatkozva, hogy gyanús a szavazatok számlálása. „Akárhányszor becsukják az ajtót és lekapcsolják a lámpát, mindig újabb demokrata szavazatokat találnak” – mondta a texasi szenátor.

Szavaiból úgy tűnik, mintha lennének alkalmak, amikor a számlálóbizottság munkáját nem tudják követni a republikánus választási megfigyelők. Ehhez képest Trump kampányának jogásza elismerte, hogy megfigyelőik végig hozzáférést kaptak a bizottságtól, így nem voltak olyan pillanatok, amikor be lehetett volna csempészni az illegális szavazatokat – írta a Guardian.

Közben Lindsey Graham is hasonló szellemben nyilatkozott, mint Cruz: „Bízom Arizonában, de nem bízom Philadelphiában” – mondta a dél-karolinai szenátor, ezzel azt állítva, hogy ott, ahol a levélszavazatok révén Trump erősödik, nincsen csalás., ahol viszont gyengül a hajrában. ott minden bizonnyal a demokraták csalnak. A szenátor egyúttal félmillió dollárral támogatta meg Trumpot a jog küzdelemhez:

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!