Közvetlen környezete sem áll egyértelműen Trump mögött?

2020. november 06. – 19:57

Másolás

Vágólapra másolva

A Republikánus Pártból névvel is elég sokan jelezték, hogy nem értenek egyet Donald Trumppal abban, ahogyan a vereségét előrevetítő eredményeket kezeli, a CNN viszont úgy tudja, az elnök közvetlen környezete is igyekszik kihátrálni abból a helyzetből, amelybe Trump lavírozta magát a választási eredményeket el nem ismerve.

Igaz, csak névtelen forrásokra hivatkozva ír a CNN arról, mit gondolnak az elnök közelében. „Szinte teljesen egyedül maradt” – mondta az egyik forrás arról, van-e az elnöknek érdemben szövetségese abban, hogy csalásra hivatkozva elutasítsa a vereség elismerését.

Eszerint az elnök körül akadnak ugyan olyanok, akik azt mondják, amit Trump hallani szeretne, de a munkatársak többsége elutasítóan fogadta mindazt, amit az elnök tegnap mondott a sajtótájékoztatóján, bármiféle bizonyíték nélkül intézményes csalással vádolva a demokratákat. A közvetlen környezetben lévők közül volt aki azt mondta, senki sem tudja, mi lesz az elnök következő lépése. Sokan azért is hátrálnának ki a szerintük már elveszett elnökválasztásból, mert már 2024-re tekintenek és nem vetne rájuk jó fényt, ha az elnök közelében maradnának.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!