Biden stábja úgy számol, Nevadában is meglehet ma a végeredmény

2020. november 5. – 17:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jen O'Malley Dillon szerint a legvégére is megmarad Joe Biden előnye, és megnyerik az államot, sőt, azt sem tartaná meglepetésnek – nyilván a saját adataikra alapozva –, ha Biden a végére kicsit el is tudna húzni. Úgy vélik, illetve remélik, hogy a 20 elektort jelentő Pennsylvaniát is megnyerhetik, ahol még több mint 600 ezer szavazólapot kell feldolgozni.

Úgy látják, hogy Arizonában is meglesz a győzelem, ugyanakkor nagyon szoros lehet a vége, mert a még beérkező szavazatok nem nekik kedveznek itt.

A még nyitott többi államra térve elmondta, hogy Georgia annyira kiszámíthatatlan, hogy akár érmefeldobással is dönthetnének, míg Észak-Karolina szerintük már marad Trump mellett, ott nem fognak fordítani.

Donald Trump amerikai elnök újraválasztását támogató tüntetők az Arizona állambeli Phoenix-ben – Fotó: Matt York / AP / MTI
Donald Trump amerikai elnök újraválasztását támogató tüntetők az Arizona állambeli Phoenix-ben – Fotó: Matt York / AP / MTI

Biden kampánystábjának vezetője arról is beszélt, továbbra is minden adatuk azt jelzi előre, Joe Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

O'Malley Dillon kitért a Trump által belengetett perekre is, de úgy látja, hogy ezek a vádaskodások alaptalanok, és csak arra jók, hogy eltereljék a figyelmet az elnök szempontjából elkerülhetetlen eredményről, a vereségről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!